Feyenoord verschaft zich door 'stevige onderhandelingen' goede uitgangspositie
"Wij zitten altijd stevig te onderhandelen"

Feyenoord verschaft zich door 'stevige onderhandelingen' goede uitgangspositie

15-03-2015 12:50
7

Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, bracht zondag de nodige feiten naar buiten in het praatprogramma De Tafel van Kees op FOX Sports. De technische man liet ook weten dat hij graag stevig onderhandelt. En dat levert Feyenoord mogelijk wat moois op.

"De spelers die nu bij ons in de basis staan, hebben een doorlopend contract tot medio 2017 of zelfs 2018. En er staan géén gelimiteerde transfersommen in die overeenkomsten", onthult Van Geel in het programma.

Wedden

Meer odds

"Wij zitten altijd stevig te onderhandelen", lacht de td vervolgens. Mogelijk moet hij dat komende zomer ook doen. Jordy Clasie wordt veelvuldig in verband gebracht met een transfer, terwijl er ook voor Lex Immers sluimerende interesse is.

"Ik wil wel duidelijk maken dat het mísschien het geval is", wijst Van Geel op het feit dat het allesbehalve zeker is dat er ook daadwerkelijk spelers van Feyenoord vertrekken. Naast de twee middenvelders worden naar verluidt ook Terence Kongolo en Sven van Beek nauwlettend gevolgd, al verlengde laatstgenoemde onlangs zijn contract.