PSG-verdediger moet vrezen voor straf na 'hoerenjong' richting Kuipers

  PSG-verdediger moet vrezen voor straf na 'hoerenjong' richting Kuipers

  Gepubliceerd: maandag 16 maart 2015 om 19:22ma 16-03-2015 om 19:22

  De Europese voetbalbond UEFA is een onderzoek gestart naar Serge Aurier. De verdediger van Paris Saint-Germain zou na de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea een beledigende video op Twitter hebben geplaatst.

  Scheidsrechter Björn Kuipers was afgelopen week de leidsman tijdens de beladen Champions League-confrontatie tussen Chelsea en PSG. De Nederlander floot een ongelukkig duel, waarbij hij onder meer een onterechte rode kaart uitdeelde aan Zlatan Ibrahimovic. Hoewel PSG zich met tien man alsnog wist te plaatsen voor de volgende ronde van het miljoenenbal, kon Aurier zijn woede over het optreden van Kuipers even later niet bedwingen.

  De verdediger, die zelf afwezig was vanwege blessureleed, zou een video op Twitter hebben geplaatst waarbij hij Kuipers zou hebben uitgescholden voor 'hoerenjong'. Hoewel Aurier de video vervolgens weer snel verwijderde, is de UEFA een onderzoek gestart. Komende donderdag zal de voetbalbond een oordeel vellen.

  Plaats een reactie

  lissabon +6286
  maandag 16 maart 2015 om 19:41
  Als aurier nou echt een vent was geweest dan had hij hoerenzoon recht in het gezicht gezegd van kuipers en niet achteraf via twitter,dat is gewoon laf
  Vind ik leuk
  Bert56 +218
  maandag 16 maart 2015 om 20:39
  Het is absurd dat iedereen maar de scheidsrechters kunnen uitmaken voor alles en nog wat. Ik hoop dat deze meneer een goede straf krijgt van de UEFA en/of de Franse bond.
  Ook mag de UEFA wel eens gaan kijken of er een oplossing gezocht kan worden voor discutabele beslissingen. Hockey en tennis zijn al veel verder in dit gebeuren. Het is en blijft een slechte zaak dat een scheidsrechter een overtreding etc. in éénmaal moet constateren, terwijl analisten en kijkers thuis diverse keren iets kunnen terugzien.
  Ik weet vrijwel zeker dat 95% van de kijkers / analisten de overtreding van Zlatan een rode kaart waardig vonden. Pas later na de overtreding uit diverse katen bekeken te hebben kwam (bijna) iedereen tot de conclusie dat geel een goede straf zou zijn.
  Ik blijf erbij dat de belangrijkste man van het veld meerdere keren iets zou moeten kunnen zien, zodat er een eerlijk oordeel zou komen. De belangen in de voetbal zijn tegenwoordig ook zo groot.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws