Geslaagde rentree Sigthorsson: Hij was messcherp, daar kan ik van genieten'
Aanvaller beleeft succesvolle rentree

Geslaagde rentree Sigthorsson: "Hij was messcherp, daar kan ik van genieten'

16-03-2015 22:44
11

Kolbeinn Sigthorsson kijkt terug op een geslaagde rentree. Maandag maakte hij bij Jong Ajax speelminuten in het gewonnen duel met Fortuna Sittard (3-0).

Voor het eerst sinds eind januari maakte Sigthorsson weer speelminuten. De aanvaller speelde ruim een uur mee. Hij scoorde niet, maar was wel betrokken bij de tweede goal. "Het ging goed, ik wilde minimaal 45 minuten maken, het zijn er zestig geworden. Nu even afwachten of ik geen reactie krijg, dan hoop ik donderdag tegen Dnipro weer inzetbaar te zijn", zegt hij op de clubsite.

Andries Ulderink, die samen met Jaap Stam het trainersduo vormt bij Jong Ajax, keek bijzonder positief terug op de rentree van de IJslandse spits. "Als je ziet hoe hij vooraf al bezig is met zo'n wedstrijd, dat is ongelofelijk. Al in de kleedkamer is hij bezig met zijn warming-up", reageert de oefenmeester.

"Rekken, strekken, aanwijzingen geven aan iedereen, alles nog even doornemen", vervolgt Ulderink. "Dit weekend trainde hij met ons mee en was hij al messcherp: scoren, sleuren. Daar kan ik van genieten."