'Ronaldo wil laatste voetbaljaren slijten in New York, Miami of Los Angeles'
Portugese sterspeler wil Beckham achterna

'Ronaldo wil laatste voetbaljaren slijten in New York, Miami of Los Angeles'

18-03-2015 20:30
2

In navolging van onder anderen David Beckham, Thierry Henry, Frank Lampard en Steven Gerrard overweegt ook Cristiano Ronaldo in de herfst van zijn voetbalcarrière naar de Verenigde Staten te gaan. Volgens bronnen van Sports Illustrated wil de Portugese superster in 2018 na het aflopen van zijn contract bij Real Madrid in de Amerikaanse competitie MLS gaan spelen. De drievoudig wereldvoetballer van het jaar is dan 33 jaar.

Volgens het Amerikaanse sporttijdschrift gaat de voorkeur van Ronaldo uit naar een club in New York, Los Angeles of Miami. De Portugese aanvaller speelt sinds 2009 bij Real Madrid, daarvoor kwam hij uit voor Sporting Portugal en Manchester United. Ronaldo bezorgde de 'Koninklijke' vorig jaar de Champions League.

Real Madrid bezet op dit moment de tweede plaats in de hoogste afdeling van het Spaanse voetbal. De ploeg heeft na 27 wedstrijden een achterstand van één punt op lijstaanvoerder Barcelona. Ronaldo was dit seizoen in de competitie goed voor dertig treffers in de Primera Division.