Feyenoord: slecht nieuws voor Boulahrouz en twee anderen
Rotterdammers verlengen verbintenis wél van twee anderen

Feyenoord: slecht nieuws voor Boulahrouz en twee anderen

25-03-2015 14:51
8

Feyenoord gaat definitief niet verder met Khalid Boulahrouz. De 33-jarige verdediger heeft een aflopend contract en de club heeft besloten om die niet te verlengen.

Dat meldt Feyenoord woensdag via de officiële kanalen. Ook de verbintenissen van Erwin Mulder en Ronald Graafland zijn formeel opgezegd. Dat moet wettelijk gezien voor 1 april. "Eventueel treden we op een later moment nog in gesprek met Mulder en/of Graafland over een langere samenwerking", zegt technisch directeur Martin van Geel op de clubsite.

De Rotterdammers hadden niet alleen slecht nieuws, want de contracten van Wessel Dammers en Rodny Lopes Cabral zijn wél verlengd. Zij staan nu tot medio 2016 onder contract in De Kuip. Dammers maakte dit seizoen zijn debuut in de Europa League-wedstrijd bij Standard Luik. "Wij zijn tevreden over zijn ontwikkeling", aldus Van Geel.

Lopes Cabral is door blessures nog niet uit de verf gekomen. "We vinden dat Rodny een tweede kans verdient als hij weer helemaal fit is", aldus Van Geel. "Hij zal bij de start van het nieuwe seizoen weer aansluiten in de voorbereiding van onze eerste selectie."