PSV informeerde in Enschede naar mogelijke vervanger sleutelspeler: Het klopt
"We hebben enkele maanden geleden niet voor niets zijn contract verlengd"

PSV informeerde in Enschede naar mogelijke vervanger sleutelspeler: "Het klopt"

27-03-2015 10:33
11

De fans van FC Twente hoeven niet wakker te liggen over een nakend vertrek van Jesús Manuel Corona. PSV heeft belangstelling om de Mexicaan als vervanger van Memphis Depay te halen, maar volgens zijn zaakwaarnemer is de kans groot dat de aanvaller in Enschede blijft.

"Het klopt dat PSV geïnformeerd heeft naar de huidige status van Corona, maar dit was niet op een formele manier", vertelt zaakwaarnemer Mathias Bunge aan Medio Tiempo. "Voorlopig concentreert Jesús zich volledig op FC Twente, waar hij het erg naar zijn zin heeft. We zijn nog altijd erg blij dat hij de stap heeft gemaakt en dankzij zijn prestaties in Europa maakt hij nu onderdeel uit van Mexico, dus daar hebben we echt geen spijt van."

Corona kende in zijn debuutseizoen de nodige aanpassingsproblemen, maar in de huidige jaargang is de handige aanvaller één van de weinige lichtpuntjes in het elftal van trainer Alfred Schreuder. De veelzijdige Mexicaan scoorde zeven keer en zette zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis tot medio 2018.

"Hij is heel gelukkig daar en de mensen hebben hem altijd goed behandeld", gaat Bunge verder. "Jesús richt zich volledig op FC Twente en denkt zich daar nog steeds verder te kunnen ontwikkelen, dus we hebben enkele maanden geleden niet voor niets zijn contract verlengd. Maar het klopt dat er nog steeds interesse is, ook uit Italië, Duitsland en Engeland."