Update: Koeman reageert op 'onzinbericht' over Kuyt en Southampton
Er wordt getrokken aan de aanvaller

Update: Koeman reageert op 'onzinbericht' over Kuyt en Southampton

29-03-2015 19:44
20

De komst van Dirk Kuyt leek rond, maar bij Feyenoord kan de vlag nog niet uit. In Turkse media wordt gemeld dat Southampton een ultieme poging wil wagen voor de oud-international (34).

Kuyt tekent naar verwachting binnen nu en een week een contract bij Feyenoord, maar Southampton probeert hem op het laatste moment op andere gedachten te brengen. De club van Ronald Koeman, nota bene van 2011 tot 2014 trainer van de Rotterdammers, wil volgens Sporx de aanvaller van Fenerbahçe overtuigen met een riant salaris.

Koeman is al geruime tijd op zoek naar een ervaren speler, die zijn jonge ploeggenoten op sleeptouw kan nemen op het Europese podium. Dat lonkt door de huidige zesde plek op de Premier League-ranglijst. In Turkse media wordt gespeculeerd over een Southampton-contract voor Kuyt tot medio 2017. In die twee jaar kan hij in totaal zes miljoen euro verdienen.

Het is niet bekend of de berichten uit Turkije enige substantie hebben. Kuyt en Feyenoord lijken elkaar al definitief gevonden te hebben. De Katwijker gaf onlangs aan dat hij zijn keuze heeft gemaakt.

Update:

Southampton gaat geen poging wagen om Dirk Kuyt naar Engeland te halen. Ronald Koeman las bij ons mee en besloot de berichten stellig te ontkennen. Hij noemt het 'onzin'.