Ajax-duo spreekt van 'natuurlijke' samenwerking: Veel gaat bij ons vanzelf
"Of ik ga scoren? Ja, twee keer"

Ajax-duo spreekt van 'natuurlijke' samenwerking: "Veel gaat bij ons vanzelf"

30-03-2015 15:54
4

Ricardo Kishna en Anwar El Ghazi zijn niet alleen bij Ajax teamgenoten, ook bij Jong Oranje werkt het duo samen. Wellicht staan de Ajacieden maandagavond samen in de aanval als in Sedan een oefeninterland wordt afgewerkt tegen de leeftijdsgenoten uit Frankrijk.

Bij de Fransen staat FC Utrecht-spits Sebastian Haller waarschijnlijk in de punt van de aanval. "Frankrijk is een lastige tegenstander", zegt Kishna tegen Ajax Showtime. "Het is een groot voetballand en ze hebben veel technisch begaafde spelers", aldus de aanvaller, die niet weet of hij aan de aftrap verschijnt.

"Dat weten we nooit zo ver van te voren. Maar ik denk en hoop wel dat ik veel speelminuten krijg. We gaan 0-2 winnen. Of ik ga scoren? Ja, twee keer", zegt hij dollend. "Maar ik denk zeker dat wij maandag in staat zijn om te winnen."

De kans bestaat dat hij samen met zijn maatje El Ghazi in de voorhoede staat. Samen waren ze dit seizoen al goed voor veertien treffers. "Het is natuurlijk lekker om met Anwar samen te spelen, je bent dan ook al meer op elkaar ingespeeld. Veel gaat bij ons natuurlijk, maar we spreken er ook wel eens over."

"Dat als de één iets doet, de ander gelijk weet hoe daar op te reageren. Toch maakt het niet heel veel uit met wie ik bij Nederland speel, in principe moet je als voetballer gewoon met iedereen kunnen samenwerken."