'Koeman dreigt Pellè al na één jaar kwijt te raken: grote clubs op vinkentouw'
Goal Pelle voor Italië gezien

'Koeman dreigt Pellè al na één jaar kwijt te raken: grote clubs op vinkentouw'

02-04-2015 10:11
2

Graziano Pellè heeft indruk gemaakt op SS Lazio, de club waar ook Stefan de Vrij voor speelt. De Italianen zouden de spits van Southampton graag willen inlijven als Miroslav Klose vertrekt.

De aanvaller van The Saints, waar Ronald Koeman de manager is, scoorde in dienst van Italië afgelopen week een mooie treffer tegen Engeland; hij maakte ook de enige goal tegen Malta. Het viel op bij Lazio, dat volgens Corriere dello Sport, evenals Internazionale interesse heeft in de voormalig Feyenoorder.

Wedden

Meer odds

Bij Inter wordt Pellè gezien als de mogelijke opvolger van Mauro Icardi, die door zijn productieve seizoen de interesse heeft gewekt van verschillende Europese topclubs. Maar om Pellè los te weken bij Koeman en consorten is een aardig bedrag nodig. 

Het hiervoor genoemde Italiaanse medium stelt dat Southampton afgelopen zomer elf miljoen euro heeft betaald aan Feyenoord om Pellè over te nemen. De spits heeft nog een contract tot medio 2017 bij de Engelsen. Nog voor zijn transfer naar Engeland zou Pellè ook op de radar van Fiorentina hebben gestaan.