VP's Elftal van de Week: PSV met vier spelers hofleverancier

VP's Elftal van de Week: PSV met vier spelers hofleverancier

07-04-2015 09:00
3

Speelronde 29 was er een met een aantal verrassende uitslagen. Tijd voor het VoetbalPrimeur Elftal van de Week, dat vooral door PSV gedomineerd wordt. 

Sergio Padt (FC Groningen)
Hield bijna alles tegen in de Gelredome. Het was daarom extra zuur dat de treffer van Vitesse via zijn rug in de goal ging. Dat nam niet weg dat Padt fenomenaal keepte.

Bram van Polen (PEC Zwolle)
De wedstrijd was zeker niet hoogstaand, maar aanvoerder Van Polen eiste een hoofdrol voor zich op. Hij hield achterin de nul en sloeg in de slotfase toe bij een hoekschop.

Geverto Markiet (FC Utrecht)
Verdediger van beroep, maar de laatste tijd van grote waarde als pinchhitter. Bezorgde FC Utrecht een punt met een knappe goal.

Jeffrey Bruma (PSV)
De lof in Eindhoven gaat vaak uit naar de aanvallers, maar ook de defensie presteert dit seizoen uitstekend. Bruma knikte tegen FC Twente zijn derde treffer van het seizoen binnen.

Jordy Clasie (Feyenoord)
Is bijna wekelijks de beste Feyenoorder. Die eer ging zondag naar Manu, maar Clasie speelde evengoed een uitstekende wedstrijd.

Adam Maher (PSV)
Een belangrijk winstpunt van dit seizoen is dat Maher weer een beetje begint te lijken op de oude Maher. Tegen Twente haalde hij opnieuw een behoorlijk niveau.

Bryan Linssen (Heracles Almelo)
Met twee doelpunten van grote waarde in Dordrecht. De winnende treffer vlak voor tijd zorgde voor zéér veel vreugde in het Almelose kamp.

Elvis Manu (Feyenoord)
Zet dit seizoen grote stappen in zijn ontwikkeling. Ook tegen AZ was hij een van de beste Feyenoorders.

Michiel Kramer (ADO Den Haag)
Hij stond al een tijdje droog, maar maakte zondag eindelijk weer het verschil toen het écht moest. Met twee knappe treffers bezorgde hij ADO hoogstpersoonlijk drie punten.

Luuk de Jong (PSV)
Was tegen zijn oude ploeg prima op dreef, al had hij vaker dan één keer kunnen scoren. De Jong onderstreepte in de Grolsch Veste zijn uitstekende vorm.

Memphis Depay (PSV)
Leek zonder doelpunten weg te gaan uit Enschede, tot hij na rust twee keer aanzette en afrondde. Depay wordt de topscorer van het Eredivisie-seizoen 2014/2015.