Succescoach opnieuw naar Rotterdam: Eén van de mooiste momenten in m'n leven
"Ik had vertrouwen in alle strafschoppennemers"

Succescoach opnieuw naar Rotterdam: "Eén van de mooiste momenten in m'n leven"

08-04-2015 00:24
2

Ron Jans was als vanzelfsprekend een zeer blij man na het nieuwe bekersucces van PEC Zwolle, waarmee hij wederom de finale bereikte. Bekerhouder PEC schakelde FC Twente uit na strafschoppen. Jans had er veel vertrouwen in.

"Ik had vertrouwen in alle strafschoppennemers, maar ook in Warner Hahn", vertelde Jans lachend aan FOX Sports. Kevin Begois hielp Hahn door de strafschoppenserie heen. "Maar bij Tapia zei Kevin dat-ie 'm honderd procent zeker links van de keeper zo schieten. Die bal ging echter keihard en dwars door het midden, haha. Ik weet niet of er wel een 'goede' bij zat, maar het was genoeg."

Jans won vorig seizoen al de KNVB Beker met PEC, terwijl hij ook de Johan Cruijff Schaal pakte met de Zwollenaren. Op 3 mei kan Jans in De Kuip, tijdens de bekerfinale, zijn derde prijs pakken met PEC. "Dat zou heel mooi zijn. Vorig jaar heb ik een mooi moment gehad, één van de mooiste momenten in mijn leven. En we mogen weer naar Rotterdam", jubelde Jans tot slot, wijzend naar de bekerfinale.