Sensatie compleet: Die mafkees van een Necid, die stift 'm gewoon
"Bizar!"

Sensatie compleet: "Die mafkees van een Necid, die stift 'm gewoon"

08-04-2015 00:58
8

Tomas Necid flikte het om PEC Zwolle met een soort 'Panenka' naar de bekerfinale te loodsen. Onder het toeziend oog van PEC-aanvoerder Bram van Polen schoot de spits de winnende strafschop tegen FC Twente binnen.

"Bizar!", jubelde Van Polen, die met zijn mond vol tanden stond, in gesprek met NOS na afloop van de overwinning op Twente. "Het niveau was niet best, maar alles zat erop en eraan. En dat je 'm dan zo wint. Die mafkees van een Necid, die stift 'm gewoon."

Van Polen kon zijn ogen niet geloven toen Necid de winnende maakte, maar kon na de wedstrijd goed relativeren. "De gelukkigste heeft gewonnen. Weer De Kuip. Mooier kan niet. Ik denk dat er dit jaar nog meer die kant op willen. Mensen die het vorig jaar hebben gemist, willen er nu zeker bij zijn."

Wout Brama, nota bene een clubicoon van FC Twente, zorgde tien minuten voor het einde van reguliere speeltijd voor de 0-1. Youness Mokhtar, oud-speler van PEC, maakte vlak voor tijd de 1-1. Daarvan baalde Brama even, al kon hij na afloop flink feesten met Van Polen. Hij juichte ook na zijn goal. "Je gaat naar De Kuip en daar hoort emotie bij."