Opvallende move naar amateurs lonkt voor Eredivisie-spits na 'goed gesprek'
"Ik heb oriënterend gesproken"

Opvallende move naar amateurs lonkt voor Eredivisie-spits na 'goed gesprek'

12-04-2015 21:13
1

De kans bestaat dat Marnix Kolder uit het profvoetbal verdwijnt. De spits van Go Ahead Eagles staat in de belangstelling van topklasser HHC Hardenberg.

De 34-jarige Kolder heeft een aflopend contract in Deventer. Een 'degradatie' naar het amateurvoetbal slaat hij niet af. "Ik heb oriënterend gesproken met HHC Hardenberg en heb een goed gesprek gehad", onthulde Kolder na de 1-3 nederlaag tegen FC Twente in gesprek met RTV Oost.

Wedden

Meer odds

"Ik heb nog niet met Go Ahead gesproken en ook niet met andere clubs. Wel ben ik gebeld door andere amateurclubs, maar verder zie ik wel wat er op mijn pad komt. Ik heb het betaald voetbal nog zeker niet uit mijn hoofd gezet, want in principe ben ik fit en kan ik nog wel door."

Go Ahead zegde twee weken geleden het contract van Kolder formeel op. De spits komt nog wel in aanmerking voor een verlengde samenwerking, maar dat is afwachten. Hij was dit seizoen goed voor drie treffers in de Eredivisie. Go Ahead bezet de zeventiende plek in de Eredivisie en stevent af op promotie-/degradatievoetbal.