'Mooie clubje' wil door met trainer: Ik vind dat spelletje veel te leuk
"Ze kunnen wel een soort mentor gebruiken"

'Mooie clubje' wil door met trainer: "Ik vind dat spelletje veel te leuk"

12-04-2015 21:52
1

Jan Everse zit volgend seizoen waarschijnlijk ook op de bank bij FC Dordrecht. De 61-jarige oefenmeester kan zijn aflopende contract met een jaar verlengen.

Everse volgde vorige maand Ernie Brandts op als hoofdtrainer van Dordrecht en zou aanvankelijk alleen het seizoen afmaken. De samenwerking bevalt echter zo goed, dat beide partijen met elkaar door willen. Dat meldt Voetbal International zondagavond.

"We hebben van de week gesproken", aldus Everse tegen het weekblad. "Of ik het doe? Ik sluit het niet uit. Ik vind dat spelletje veel te leuk. Het is een mooi clubje met drie ambitieuze, talentvolle trainers die wel een soort mentor kunnen gebruiken. Binnenkort moeten we maar eens praten over de invulling van mijn taak."

Dordrecht stevent af op rechtstreekse degradatie uit de Eredivisie en daar lijkt Everse ook niets meer aan te kunnen veranderen. Met nog vier competitiewedstrijden voor de boeg bedraagt de achterstand op nummer zeventien Go Ahead Eagles zeven punten.

Everse blijft waarschijnlijk de trainer van Dordrecht zolang Gérard de Nooijer zijn officiële diploma nog niet heeft. De assistent was na het vertrek van Brandts een aantal weken interim-trainer.