Twente-spelers schrikken van brief: Het zijn onrustige tijden, dat is duidelijk
Supporters Twente eisen hoofd van Schreuder

Twente-spelers schrikken van brief: "Het zijn onrustige tijden, dat is duidelijk"

16-04-2015 15:19
7

De directie van FC Twente ontving dinsdag een brief waarin om het hoofd van FC Twente-trainer Alfred Schreuder werd gevraagd. Verschillende supportersverenigingen eisen het vertrek van de volledige technische staf.

"Ik had natuurlijk wel begrepen dat de supporters niet tevreden zijn", zegt linksback Robbert Schilder in gesprek met TC/Tubantia. "Maar van die brief horen wij ook pas net. Het zijn onrustige tijden. Dat is duidelijk. Het is voor iedereen heel vervelend. Vooral voor de mensen op het kantoor en voor de supporters." De directie van de club uit Enschede heeft overigens al aangegeven de huidige technische staf te blijven steunen.

Verder weet Schilder niet goed wat hij met de brief aanmoet. De spelers richten zich volgens hem op het voetbal. "Wij blijven hard trainen en onze wedstrijden spelers. Zo proberen wij nog een beetje positiviteit teweeg te brengen. Dat is het enige dat wij als spelers kunnen doen, ook richting de fans." 

Doelman Nick Marsman wilde tegenover het Twentse dagblad niet ingaan op de inhoud van de brief: "Ik heb er nu geen commentaar op, wij kunnen even niks zeggen. Dat hebben we ook zo afgesproken."