Toekomst lacht Van Ginkel ineens toe: Het doel was en is Chelsea

Toekomst lacht Van Ginkel ineens toe: "Het doel was en is Chelsea"

16-04-2015 15:36
6

Het leven van Marco van Ginkel ziet er ineens een stuk florissanter uit. De 22-jarige middenvelder is sinds een aantal weken vaste basisspeler bij AC Milan en zit komende zomer wellicht in een luxepositie.

De kans bestaat namelijk dat Milan Van Ginkel definitief wil overnemen. De in Amersfoort geboren middenvelder staat nog tot medio 2018 onder contract bij Chelsea. Italiaanse media meldden vorige maand al dat Milan gaat proberen om Van Ginkel te kopen. Zaakwaarnemer Karel Jansen heeft dat ook gelezen. "Maar het is nog een beetje vroeg", zegt hij tegen VoetbalPrimeur. "Op de achtergrond zijn we wel aan het filosoferen over de toekomst."

"Of bij Milan blijven een optie is? Dat is vooralsnog allemaal open", vervolgt Jansen. "Er wordt nog niets uitgesloten of weggestreept. Het is vroeg en het is ook nog afwachten wat er bij AC Milan gaat gebeuren met een eventuele overname", doelt Jansen op de berichten dat diverse Aziatische partijen AC Milan willen overnemen. "Daarnaast heb je te maken met Chelsea en met wat Marco zelf wil."

Zijn contract bij Chelsea loopt nog drie jaar door. Een terugkeer naar Stamford Bridge is zeker niet uitgesloten, benadrukt de belangenbehartiger. "Het doel was en is Chelsea, zo staat Chelsea er zelf ook in." Op een langlopende transfersoap zitten Van Ginkel en zijn management in ieder geval niet te wachten. "Nee, we hopen ruim voor het einde van de transferperiode duidelijkheid te hebben."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie