Feyenoorder dankt vader met tatoeage: Eén bovenbeen vind ik wel genoeg

Feyenoorder dankt vader met tatoeage: "Eén bovenbeen vind ik wel genoeg"

Gepubliceerd: vrijdag 17 april 2015 om 22:01vr 17-04-2015 om 22:01

Rick Karsdorp speelde in de jeugd van Feyenoord altijd op het middenveld, maar is door Fred Rutten inmiddels een vaste waarde op de rechtsbackpositie. Het talent heeft daar naar eigen zeggen geen problemen mee.

Karsdorp moest wel even flink wennen toen hij plotseling een linie werd teruggeschoven. "In de jeugd voelde ik mezelf een nummer tien, omdat ik daar altijd heb gespeeld. Maar ik ben nu gewoon een rechtsback in Feyenoord 1. In het begin was dat wel even lastig. Rijeka-uit was natuurlijk dramatisch. Ik voel me gewoon goed nu bij de rechtsbackpositie en als ik me daar blijf ontwikkelen, is dat alleen maar goed", vertelt hij aan RTV Rijnmond.

Naar eigen zeggen was Karsdorp vroeger een probleemjongen, maar heeft zijn vader hem er doorheen gesleept. Om hem te bedanken, liet Karsdorp onlangs een tatoeage met het portret van zijn vader op zijn bovenbeen zetten. "Hij houdt niet van tatoeages, maar hij zei wel: 'Ik lijk erop en ik ben toch wel trots dat ik op je bovenbeen mag staan'. Mijn andere bovenbeen laat ik voorlopig nog even leeg. Ik heb er over getwijfeld om daar mijn broer of mijn moeder te zetten, maar één bovenbeen vind ik wel genoeg. Mijn vriendin zal het ook niet zo leuk vinden als ze mijn broer én vader moet zien."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws