NEC, Go Ahead en twee andere clubs kijken naar Vitesse: Serieus in gesprek

NEC, Go Ahead en twee andere clubs kijken naar Vitesse: "Serieus in gesprek"

Gepubliceerd: dinsdag 21 april 2015 om 15:04di 21-04-2015 om 15:04

Jong Vitesse kroonde zich maandagavond met grote overmacht tot kampioen van de Eredivisie voor beloften. Dat is goed nieuws voor de spelers, die geen uitzicht hebben op een doorbraak in de hoofdmacht.

Het goede spel van Jong Vitesse is de scouts van andere profclubs immers niet ontgaan, schrijft de Gelderlander. De spelers die in de zomer uit hun contract lopen in Arnhem kunnen rekenen op veel interesse. Abdel Metalsi, Tim Linthorst en Marijn de Kler vallen in die categorie.

Met name voor Linthorst is veel interesse. "Er zijn diverse clubs die naar mij hebben geinformeerd. Met één club ben ik serieus in gesprek", vertelt de lange verdediger. Het zou gaan om De Graafschap, maar ook NEC, Achilles'29 en Go Ahead Eagles. "Dit is een geweldig jaar voor mij. Ik zie de toekomst met veel vertrouwen tegemoet, ook al krijg ik geen nieuw contract bij Vitesse."

Ook De Kler werd bekeken door verschillende clubs, waaronder Achilles. Metalsi denkt geen probleem te hebben in de zoektocht naar een nieuwe club. "Kampioen met Jong Vitesse. Dat staat mooi op mijn cv. Ik heb mij dit seizoen goed ontwikkeld en ben toe aan een volgende stap. Ik ben bezig met een paar clubs. Er hebben zich ook een paar clubs gemeld bij Vitesse. Misschien dat het onderin Eredivisie wordt of top Jupiler League. Het is even afwachten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws