Slecht huwelijk met Twente-fans: Het is moeilijk als je uitgefloten wordt

Slecht huwelijk met Twente-fans: "Het is moeilijk als je uitgefloten wordt"

Gepubliceerd: zondag 26 april 2015 om 21:09zo 26-04-2015 om 21:09

FC Twente is nog niet uit de hoek waar de klappen vallen en ook Luc Castaignos moet het in Enschelde ontgelden. Tijdens het duel met AZ (0-2) verlies werd de spits regelmatig uitgefloten, iets wat hem zelf ook niet ontging.

Na het treffen van zondag stond Castaignos er verloren bij. "Het ligt ook aan onszelf, ik ben zelf ook kritisch. De supporters hebben het recht om hun mening te uiten en dus ook om mij uit te fluiten", zei hij in gesprek met FOX Sports.

De fluitconcerten komen zijn spel echter niet ten goede. "Als er gevoetbald wordt, heb ik er geen last van. Maar als het spel stilligt, hoor je het wel. Het is moeilijk als je uitgefloten wordt. Het doet me zeker wel veel. Het enige wat we nu nog kunnen doen, is zorgen dat we de competitie goed afsluiten. We snakken wel naar het einde."

Voorzitter Aldo van der Laan baalde van het gedrag van de fans, die onder meer een rookbom afstaken. Na afloop moest zelfs de ME erbij komen om trainers en spelers te beschermen. "We hebben erop aangedrongen de rust te bewaren in deze moeilijke weken, maar dat is wederom niet gelukt. En dat betreuren we", zei Van der Laan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws