De Eredivisie-flops: dieptepunt voor NAC, ook Ajax en Feyenoord vertegenwoordigd

De Eredivisie-flops: dieptepunt voor NAC, ook Ajax en Feyenoord vertegenwoordigd

Gepubliceerd: dinsdag 28 april 2015 om 13:40di 28-04-2015 om 13:40

Het Eredivisie-weekend ligt door Koningsdag al even achter ons, maar een speelronde is pas echt voorbij als de flops van het weekend ter sprake zijn gekomen. NAC Breda voert dit keer de boventoon, maar ook Feyenoord is goed vertegenwoordigd.

Bartholomew Ogbeche (SC Cambuur)
SC Cambuur deed zondag slechte zaken in de strijd om de play-offs. Het hele team van Henk de Jong presterde onder niveau, maar Bartholomew Ogbeche was zeker één van de negatieve uitschieters. De spits had de winst voor het binnenschieten, maar faalde.

Uros Djurdjevic (Vitesse)
Toegegeven, de rest van het elftal van Vitesse werkte ook niet echt mee. Maar Uros Djurdjevic kon het vertrouwen van Peter Bosz vrijdag geen moment terugbetalen. De afwezige spits Bertrand Traoré werd gemist en Djurdjevic zal na zijn terugkeer waarschijnlijk gewoon weer op de bank plaatsnemen.

Miquel Nelom (Feyenoord)
Steeds meer mensen in Rotterdam vragen zich af waarom Miquel Nelom nog in de basis staat bij Feyenoord. De linksback bracht Kenneth Vermeer in de problemen en mocht blij zijn dat twee oliedomme terugspeelballen niet werden verzilverd.Kenny van der Weg (NAC Breda)
Kenny van der Weg vroeg zich onlangs af waarom hij in de cijferrubrieken toch steeds onvoldoendes krijgt. Wie de verdediger tegen Heracles Almelo zag schutteren, weet waarom. Gaf Bryan Linssen alle gelegenheid om de 1-3 voor te bereiden.Lucas Andersen (Ajax)
Eerlijk is eerlijk: er was nauwelijks een Ajacied te vinden die wel een voldoende scoorde. Maar Lucas Andersen bracht wel heel erg weinig en liet zich zelfs een aantal keer fysiek aftroeven door Jody Lukoki. De Deen speelde zomeravondvoetbal en werd na één helft gewisseld. Dat konden wij volledig begrijpen.Jelle ten Rouwelaar (NAC Breda)
Ten Rouwelaar is de leider van het tegen degradatie knokkende NAC Breda, maar te vaak laat de doelman dure steekjes vallen. Met een behoorlijke misser leidde de doelman zaterdag de nederlaag tegen Heracles in. Colin Kazim-Richards (Feyenoord)
Met de komst van Dirk Kuyt en mogelijk ook John Guidetti moet Colin Kazim-Richards elke kans aangrijpen om zijn waarde voor Feyenoord te bewijzen. Tegen FC Groningen was de spits van de grote uitspraken echter volledig onzichtbaar. Wat moet de clubleiding straks met de aanvaller doen?

Glynor Plet (Go Ahead Eagles)
Plet kreeg na zijn aardige optreden tegen Feyenoord opnieuw het vertrouwen in de spits bij Go Ahead Eagles. Trainer Dennis Demmers moet echter moedeloos zijn geworden van wat hij zag. Plet speelde een draak van een wedstrijd en verschijnt niet voor het eerst in ons rijtje met flops.Adnane Tighadouini (NAC Breda)
We besluiten deze serie met opnieuw een speler van NAC Breda. De matige Jeffrey Sarpong was lang in de race, maar uiteindelijk is het Adnane Tighadouini die de voorkeur krijgt. De aanvaller voelt zich klaar voor een transfer naar de top-drie, maar liet in een voor NAC cruciale wedstrijd geen moment zien dat hij daar ook echt aan toe is. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws