Feyenoord-killer wees Chelsea af: Ik moest en zou in de Premier League spelen

Feyenoord-killer wees Chelsea af: "Ik moest en zou in de Premier League spelen"

Gepubliceerd: dinsdag 28 april 2015 om 13:15di 28-04-2015 om 13:15

Andrej Kramarić had in januari de kans om een contract te tekenen bij Chelsea, maar de spits van HNK Rijeka koos opvallend genoeg voor Leicester City. Woensdagavond neemt Kramarić het met The Foxes op tegen de koploper uit Londen.

De 22-jarige Kroaat vergaarde dit seizoen bekendheid in Nederland door namens Rijeka driemaal doel te treffen in de Europa League-ontmoeting met Feyenoord. Kramarić scoorde sowieso aan de lopende band voor de club uit zijn vaderland. Engelse en Duitse clubs hengelden in januari naar zijn handtekening. Leicester City legde uiteindelijk ruim elf miljoen euro op tafel voor de international. De spits was inmiddels eenmaal trefzeker voor de promovendus, die met nog vier speelrondes te gaan vecht tegen degradatie. 

"Het klopt dat er veel clubs interesse in mij hadden", licht Kramarić toe tegenover Kroatisch media. "Chelsea was een optie, maar het is nooit tot een gesprek met José Mourinho gekomen. Ik hoorde dat de club mij onmiddellijk wilde uitlenen aan een club buiten Engeland. Daarom wees ik ze af. Ik moest en zou in de Premier League spelen en dus koos ik voor Leicester." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws