Feyenoord accepteert voorstel en kan afscheid van 'Kannibaal' alvast plannen
Routinier krijgt schikkingsvoorstel

Feyenoord accepteert voorstel en kan afscheid van 'Kannibaal' alvast plannen

28-04-2015 14:55
10

Khalid Boulahrouz heeft zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord waarschijnlijk al gespeeld. De aanklager heeft de verdediger een serieus schikkingsvoorstel gedaan, dat inmiddels is geaccepteerd.

Boulahrouz deelde zondag in de uitwedstrijd bij FC Groningen (1-1) een tik uit aan Rasmus Lindgren bij een opstootje en kon direct inrukken. Dat komt hem nu duur te staan.

De aanklager betaald voetbal heeft de routinier (33) een schikkingsvoorstel van drie duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk, gedaan. Feyenoord en Boulahrouz hebben besloten het voorstel te accepteren.

Dat betekent dat De Kannibaal zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord waarschijnlijk al heeft gespeeld, met nog twee competitiewedstrijden te gaan dit seizoen. Alleen de play-offs zouden nog voor speeltijd kunnen zorgen. Het aflopende contract van de oud-international wordt niet verlengd.

De schorsing is wat dat betreft een passend einde van zijn Rotterdamse periode. Hij wist nooit een basisplaats af te dwingen en in de minuten die hij wél kreeg van trainer Fred Rutten was het niet overtuigend. In totaal speelde Boulahrouz twaalf duels voor Feyenoord.