FC Twente won 'strijd' van PSV, maar ontevreden Deen wil nu na een jaar al weg

FC Twente won 'strijd' van PSV, maar ontevreden Deen wil nu na een jaar al weg

28-04-2015 16:50
3

Kasper Kusk verkoos FC Twente afgelopen zomer boven PSV. In Enschede heeft de aanvaller echter nooit indruk weten te maken. De Deense voetballer kwam amper aan spelen toe, mede daardoor is een snel vertrek absoluut niet uitgesloten.

"De situatie is niet bevredigend voor Kasper, maar het is eigenlijk aan FC Twente", zegt John Sivebak, zaakwaarnemer van de aanvaller, in gesprek met het Deense Bold. "Kasper en de club hebben nog een overeenkomst voor de komende drie jaar."

"Economisch gezien zit de club momenteel in een moeilijke periode. Voor zover ik weet moeten ze komende zomer een aantal spelers verkopen", vervolgt Sivebak zijn verhaal over de 23-jarige Kusk. "En als Kasper meer aan spelen toe wil komen, zou het heel goed kunnen dat hij één van de spelers is die verkocht gaat worden."

Er is wat navraag gedaan, maar Sivebak kan nog niets zeggen over concrete interesse. "We gaan kijken wat het beste is voor hem en wat de mogelijkheden zijn. We staan bijna overal voor open, het is nu taak om een ploeg te vinden waar hij speeltijd krijgt."

"Toen we voor Twente kozen dachten we ook dat het een goede club was, een club waar hij speeltijd zou krijgen en zichzelf zou kunnen ontwikkelen. Dat blijkt echter niet zo te zijn. Hij heeft geen kans gekregen, daarom moeten we op zoek naar speeltijd en een club waar hij vertrouwen krijgt", aldus Sivebak.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie