PSV en leider zetten afspraken zwart op wit: contract voor drie jaar

PSV en leider zetten afspraken zwart op wit: contract voor drie jaar

Gepubliceerd: vrijdag 1 mei 2015 om 12:02vr 01-05-2015 om 12:02

Andrés Guardado is officieel speler van PSV. De Mexicaanse leider heeft zijn handtekening onder een driejarig contract gezet in Eindhoven.

Dat communiceert de kampioen van Nederland vrijdagmiddag via de officiële kanalen. Het was al een tijdje bekend dat Guardado en PSV eruit waren en nu zijn de gemaakte afspraken zwart op wit gezet. De 28-jarige middenvelder komt voor een onbekend bedrag over van het Spaanse Valencia.

"Deze dag is heel speciaal en heel belangrijk voor mij, voor mijn familie en voor mijn carrière. Ik ben heel blij met dit contract en volgens mij de club ook", reageert Guardado op de clubsite. "Het is een heel compleet jaar in alle opzichten voor mij, zowel privé als sportief. Ik hoop dat het komende jaar evenaart wat dit jaar is bereikt. In mijn privéleven kan ik natuurlijk niet om meer vragen, ik ben heel erg gelukkig."

De Mexicaanse international kijkt ernaar uit om met PSV in de Champions League uit te komen. "Dat is fantastisch, het mooiste clubtoernooi van de wereld. Het is een droom om daarin te voetballen. Ik hoop komend jaar een goed toernooi te spelen met PSV."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws