Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij Feyenoord

Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij Feyenoord

Gepubliceerd: donderdag 7 mei 2015 om 12:00do 07-05-2015 om 12:00

Het einde van het seizoen nadert en alle clubs in de Eredivisie hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die na dit seizoen transfervrij zijn. Deze keer een blik op de spelers van Feyenoord. Onderstaand alle voetballers die in Rotterdam uit hun contract lopen.

Erwin Mulder
Mulder moest dit seizoen, door de komst van Kenneth Vermeer, genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Feyenoord overweegt nog altijd om de doelman een nieuw contract aan te bieden. Mulder wordt in verband gebracht met AEK Athene.

 

Joris Mathijsen
Mathijsen raakte na zijn kuitblessure buiten beeld bij Feyenoord. De routinier kwam tot zes optredens in de Eredivisie waarbij hij een zwakke indruk maakte. Het is nog onduidelijk of het contract van Mathijsen wordt verlengd. 

Khalid Boulahrouz
Het aflopende contract van Boulahrouz wordt niet verlengd. De centrale verdediger wist geen basisplaats af te dwingen en maakte eveneens als Mathijsen geen overtuigende indruk in de speelminuten die hij wél kreeg.

Anass Achahbar
Achahbar voert nog gesprekken met Feyenoord om tot een nieuw contract te komen. De spits speelde dit seizoen tien competitiewedstrijden en scoorde daarbij vier keer. Voor het nieuwe seizoen zou Achahbar als derde spits, achter Dirk Kuyt en Colin Kazim-Richards, kunnen fungeren.

Ronald Graafland
Graafland, momenteel derde doelman, is bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben ontslag aangevraagd voor Graafland, die vervangen zal worden door de Poolse keeper Kamil Miazek. Miazek tekende recent een contract tot medio 2017. 

Kostas Lamprou
Doelman Lamprou wordt dit seizoen verhuurd aan Willem II. Volgens de laatste berichten zou Willem II met Lamprou om de tafel zitten om de keeper langer aan zich te binden. Lamprou mag vertrekken bij Feyenoord.

Matthew Steenvoorden
Steenvoorden komt sinds de winterstop op huurbasis uit voor FC Dordrecht. De verdedigende middenvelder kampt momenteel met een blessure (gebroken middenvoetsbeentje) en is minstens een paar weken uit de roulatie. Het contract van Steenvoorden wordt niet verlengd (links op de foto).

Jong Feyenoord/Excelsior

Richard Stolte
Het contract van Stolte wordt niet verlengd. De middenvelder speelde dit seizoen vier wedstrijden namens de beloften. 

Marlon Slabbekoorn
Slabbekoorn krijgt net als Stolte geen contractverlenging. De aanvaller, die twee wedstrijden speelde namens de beloften, blijft wel actief in de jeugdopleiding van Feyenoord (rechts op de foto).Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij PSV
Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws