Aanjager Real door het stof na dreun in Turijn: 'Ik was heel slecht'
Real Madrid verloor in de heenwedstrijd van de halve finale van de Champions League met 2-1 van Juventus

Aanjager Real door het stof na dreun in Turijn: 'Ik was heel slecht'

06-05-2015 12:33
1

Dat Real Madrid dinsdagavond met 2-1 verloor op bezoek bij Juventus in de halve finale van de Champions League, was mede te wijten aan de slechte wedstrijd van Sergio Ramos op het middenveld. Dat vindt de Spanjaard in ieder geval zelf.

De international speelde noodgedwongen op het middenveld, omdat trainer Carlo Ancelotti niet de beschikking had over spelers als Luka Modric. "Het was een slechte wedstrijd en ook van mij persoonlijk was het heel slecht", was Ramos eerlijk tegen Spaanse media. "Maar dat doet me niks, want ik vertrouw de trainer en hij heeft vertrouwen in mij."

Wedden

Meer odds

Ramos viel op door zijn vele slechte passes en het balverlies dat hij leed. "Maar er is nog steeds een tweede wedstrijd te gaan en ik geloof erin dat we het resultaat in ons voordeel kunnen omdraaien." De van origine verdediger ging ook in op zijn positie op het middenveld. "We moeten een stuk meer lopen dan normaal. Ik wil niemand van mijn ploeggenoten afvallen of persoonlijke fouten aanwijzen. We moeten het volgende week met z'n allen voor elkaar zien te krijgen om de finale te halen."