'Vierdelig transferpakket in de maak in Manchester: 300 miljoen euro ligt klaar'
Club wil zich revancheren voor mislopen titel

'Vierdelig transferpakket in de maak in Manchester: 300 miljoen euro ligt klaar'

07-05-2015 10:07
4

Manchester City plant een enorme uitgave komende zomer. De Engelse topclub wil volgens de Italiaanse sportjournalist Gianluca Di Marzio driehonderd miljoen euro uitgeven aan een nieuwe trainer en drie grote Europese talenten. 

Manuel Pellegrini moet volgens de bekende sportjournalist opstappen bij de huidige nummer twee om plaats te maken voor Josep Guardiola, de huidige trainer van Bayern München. De huidige nummer twee van de Premier League streed dit seizoen lang mee om de titel, maar zag uiteindelijk Chelsea er met de trofee vandoor gaan. City is met Arsenal verwikkeld in een strijd om plek twee. Beide clubs hebben evenveel punten. 

De spelers die moeten zorgen voor de titel volgend seizoen zijn Raheem Sterling van Liverpool, Paul Pogba van Juventus en VfL Wolfsburg-middenvelder Kevin De Bruyne. Omdat de selectie van Manchester City al heel veel spelers herbergt, wordt er ook een aantal spelers op de transferlijst gezet. Yaya Touré, Stevan Jovetic, Samir Nasri, Edin Dzeko en Aleksandar Kolarov mogen bij een goed bod vertrekken.