ADO-verdediger jaagt op ex-international: 'Alles wat ik mee kan pakken is mooi'

ADO-verdediger jaagt op ex-international: 'Alles wat ik mee kan pakken is mooi'

Gepubliceerd: donderdag 7 mei 2015 om 10:22do 07-05-2015 om 10:22

Aaron Meijers, verdediger van ADO Den Haag, is bezig aan een bijzondere statistiek. Hij speelde al 67 competitieduels onafgebroken achter elkaar. Omgerekend zo'n 6030 minuten, dus ruim honderd uur.

Indien hij ook dit seizoen de 34 duels vol maakt, dan voegt hij zich in het rijtje van Heini Otto (1991, ADO), Danny Blind (1991, Ajax), Mark Luijpers (2000, Roda JC) en Denny Landzaat (2003, Willem II). Laatstgenoemde speelde tussen 2001 en 2003 75 duels achter elkaar. "Dan moet ik nu maar achter die 75 aan. Zelf hou ik dat soort dingen niet bij. Alles wat ik mee kan pakken is mooi. Het wordt steeds leuker. Het is toch speciaal als je ruim honderd uur achter elkaar hebt gevoetbald", zegt hij in gesprek met De Telegraaf.

Of hij volgend jaar nog in Den Haag te zien is, is nog maar de vraag. "Ik heb sowieso nog een contract voor één jaar en heb het hier naar mijn zin, maar ik weet niet hoe de club erin staat. Ik moet maar eens horen wat ADO wil. Misschien willen ze me deze zomer verkopen om toch nog wat winst te maken. Of misschien nodigen ze me wel uit om te praten over contractverlenging. Ik hoor het wel. Alles wat ik mee kan pakken is mooi. Al hadden die cijfertjes natuurlijk geen enkele waarde gehad als we waren gedegradeerd. Het is lekker dat we nu veilig zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws