Na Depay mogelijk ook Ajacied naar Van Gaal: Dan hebben wij een big problem
"Ik kan het me voorstellen"

Na Depay mogelijk ook Ajacied naar Van Gaal: "Dan hebben wij een big problem"

10-05-2015 00:01
24

Frank de Boer houdt er rekening mee dat Louis van Gaal niet alleen bij PSV naar versterkingen speurt, maar ook nog aanklopt bij Ajax. De trainer van de nummer twee van Nederland sluit niet uit dat Jasper Cillessen de belangstelling van Manchester United trekt.

"De enige die ik me kan voorstellen is misschien Jasper Cillessen", zo reageert De Boer bij AT5 op de vraag of hij rekening houdt met het vertrek van bepalende spelers. "Of ik daar nerveus van word? Ik word niet zo snel nerveus, maar dat is wel een gevaar natuurlijk."

De oefenmeester ziet zijn goalie wel naar Man Utd trekken. "Ik las berichten dat David De Gea misschien weg zou gaan. Ik weet niet naar welke club (Real Madrid, red.), maar dan kan ik me voorstellen dat Frans Hoek en Van Gaal denken: hé, die Cillessen is wel een goede optie. Als die opeens een bepaald bedrag bieden, dan hebben wij een big problem." 

De 26-jarige Cillessen heeft bij Ajax een contract tot de zomer van 2018. Hij kwam in 2011 voor drie miljoen euro over van NEC en keepte inmiddels 65 competitiewedstrijden voor de Amsterdammers.