Gerucht bereikt De Vrij: Ik moet zeggen dat ik daar niets van af weet
Verdediger blij met eerste goal van landgenoot

Gerucht bereikt De Vrij: "Ik moet zeggen dat ik daar niets van af weet"

10-05-2015 21:35
2

Stefan de Vrij heeft zaterdag direct zijn telefoon gepakt toen Marco van Ginkel er met een doelpunt voor zorgde dat AS Roma verloor van AC Milan. Door de nederlaag van AS Roma is de kans op Champions League-voetbal voor SS Lazio groter geworden.

Lazio en AS Roma concurreren om de tweede plaats in de Serie A. Dat Van Ginkel uitgerekend tegen Lazio zijn eerste treffer maakte, kwam De Vrij goed uit. "Ja, ik heb Marco gelijk een berichtje gestuurd en hem bedankt", aldus de oud-Feyenoorder tegen FOX Sports. "Ik kan het heel goed met hem vinden. Ik feliciteerde hem voor hemzelf natuurlijk, maar voor ons kwam het ook heel goed uit."

De Vrij wordt zelf overigens door Engelse tabloids in verband gebracht met een overstap naar Manchester United. "Die speculaties die hoor je wel vaker. Ik moet zeggen dat ik daar helemaal niets van af weet. Ik ben heel gelukkig bij Lazio. Daarom ben ik ook hier naartoe gekomen. Ik speel volgend jaar graag Champions League, maar dat is niet doorslaggevend. Als we dat niet zouden halen, zou ik niet gelijk zeggen: dan wil ik weg hier."