Transferzomer van start na succes in Rotterdam: 'Een interessante keeper'
Kralingers kunnen door nu handhaving zeker is

Transferzomer van start na succes in Rotterdam: 'Een interessante keeper'

10-05-2015 21:57
1

Excelsior is de winnaar van het Eredivisie-weekend. De Rotterdammers handhaafden zich door een 2-2 remise bij FC Utrecht in de Eredivisie. De focus kan dus op volgend seizoen.

De begroting van de club stijgt volgend seizoen van vier naar rond de vijf miljoen euro, meldt RTV Rijnmond. Algemeen directeur Ferry de Haan wil van dat geld in ieder geval twee extra keepers halen, waarbij Filip Kurto (FC Dordrecht) op het lijstje staat. "Kurto is een interessante keeper. Het zal moeten blijken of we die kunnen binnenhalen", aldus De Haan tegen de regionale zender.

De kans is namelijk groot dat Gino Coutinho en Jordy Deckers na dit seizoen vertrekken. "Gino heeft aangegeven verder te gaan kijken", aldus De Haan, die een interessante periode tegemoet gaat. "Ik hoop dat mijn vakantie begint als de trainingen beginnen. Dan hopen we een groot deel van onze selectie ingevuld te hebben."

Tom van Weert, zondag het goudhaantje bij de Kralingers, zal een gewild transferobject zijn. "Niemand heeft zich nog gemeld, maar ons standpunt is dat Eredivisie duurder is dan een transfersom. Daar zal ook naar gehandeld moeten worden."