Landskampioen wacht niet op competitieslot; eerst naar Ibiza, dan ADO-uit
Welverdiend feestje op Ibiza

Landskampioen wacht niet op competitieslot; eerst naar Ibiza, dan ADO-uit

11-05-2015 13:15
5

Dat er voor landskampioen PSV een feesttrip naar Ibiza op het programma stond was bekend, maar nu blijkt dat de Eindhovenaren zelfs vandaag (maandag) al met staf en spelersgroep zijn vertrokken naar het Spaanse feesteiland.

Dat meldt Metro. Eerder was het nog de verwachting dat PSV na afloop van de competitie pas de koffers zou pakken voor het driedaagse reisje. Aanstaande zondag neemt de ploeg van Phillip Cocu het in Den Haag op tegen ADO. Voor die wedstrijd zet het dus eerst nog even de bloemetjes buiten op Ibiza. Spelers en staf betalen het reisje naar verluidt uit eigen zak. Na het weekend van 24 mei moeten diverse PSV'ers zich melden bij het Nederlands Elftal. Vandaar dat is besloten om eerder van enkele welverdiende vrije dagen te genieten.

PSV kan zich de mini-break permitteren. De eredivisionist kroonde zich enkele weken geleden voor de 22ste keer tot kampioen van Nederland. Afgelopen zondag werd er met 2-0 gewonnen van Heracles Almelo. Die wedstrijd stond met name in het teken van het afscheid van Memphis Depay. De sterspeler en topscorer van de ploeg vertrekt komend seizoen naar Manchester United.