Beste Engelsman moet schakelen: Dan maar vechten voor de Europa League
Tottenham is uitgeschakeld voor plaats in de Champions League

Beste Engelsman moet schakelen: "Dan maar vechten voor de Europa League"

11-05-2015 13:42

Voor Harry Kane komt de 3-0 nederlaag bij Stoke City extra hard aan. De spits van Tottenham Hotspur weet nu zeker dat hij geen Champions League gaat spelen volgend jaar. En dus moet de Engelsman schakelen naar het mindere podium van de Europa League.

Kane, die dit seizoen de beste Engelsman in de Premier League is met twintig goals en zeven keer scoorde in de Europa League, zegt tegen Engelse media dat zijn ploeg nu moet gaan voor de Europa League. "We willen sowieso meer prijzen pakken en de Europa League biedt daar een kans voor. We gaan ons nu proberen te kwalificeren voor de groepsfase." De Spurs hebben nog twee duels te gaan. Kane: "Dan maar vechten voor de Europa League."

Kane, die vijf goals achter staat op topscorer Sergio Aguëro, wil uiteindelijk de Champions League wel halen. "In welke competitie we ook spelen, we doen in ieder geval weer meer ervaring op en spelen vaker samen. Hopelijk kunnen we in het nieuwe seizoen weer iets bereiken en ons kwalificeren voor het kampioenenbal. Iedereen wil dat dus gaan we ervoor."