Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij sc Heerenveen

Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij sc Heerenveen

Gepubliceerd: woensdag 13 mei 2015 om 12:10wo 13-05-2015 om 12:10

Het einde van het seizoen nadert en alle clubs in de Eredivisie hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die na dit seizoen transfervrij zijn. Deze keer alle sc Heerenveen-spelers die uit hun contract lopen.

Doke Schmidt
De clubleiding van Heerenveen probeert het contract van Schmidt te verlengen, maar de verdediger twijfelt of hij wel langer als tweede viool wil fungeren. Het is nog niet bekend of Schmidt zijn contract gaat verlengen.

 

Janio Bikel
De contractonderhandelingen met Bikel verlopen vooralsnog erg moeizaam. Bikel doet aankomende zomer met Portugal mee aan het WK onder 20 in Nieuw-Zeeland, waar hij zich in de kijker kan spelen bij andere clubs. Volgens de zaakwaarnemer van Bikel, Oliver Cabrera, wordt het talent nu al begeerd door veel clubs en zou dat de reden zijn om nog te wachten met contractverlenging.

Jens Jurn Streutker
Streutker komt dit seizoen op huurbasis uit voor MVV en speelde vijf wedstrijden in de Jupiler League. Het contract van de centrale verdediger wordt niet verlengd.

Robin Kist
Doelman Kist mag op zoek naar een andere club. Kist maakte geen minuten in de hoofdmacht en kwam dit seizoen slechts een keer in actie namens de beloften (foto, doelman uiterst rechts).

Jong Heerenveen

Willem Huizing
Huizing is een vaste waarde bij de beloften, maar wacht nog op zijn debuut in de hoofdmacht. De twintigjarige rechtsback is nog altijd in afwachting op een nieuwe contractaanbieding, waar hij welwillend tegenover staat. 

Aflopend huurcontract

Naast alle spelers die transfervrij op te pikken zijn, zijn er ook spelers die beschikken over een aflopend huurcontract en terugkeren naar hun club. Onderstaand de namen die hieronder vallen.

Lerin Duarte
Duarte kon bij Ajax geen potten breken en heeft bij Heerenveen, deels door een blessure, ook nog niet overtuigd. Duarte werd in de winterstop door Ajax verhuurd, waar hij onder contract staat tot medio 2017. De middenvelder, die door Ajax per direct op de transferlijst is geplaatst, staat open voor een nieuwe verhuurperiode.

Benieuwd naar andere transfervrije spelers? Bekijk hieronder welke spelers bij welke club mogen vertrekken:

PSV
Ajax
Feyenoord
AZ
Vitesse
PEC Zwolle

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws