VP's Elftal van de Week: Vitesse domineert, PSV blijft Ajax voor

VP's Elftal van de Week: Vitesse domineert, PSV blijft Ajax voor

Gepubliceerd: dinsdag 12 mei 2015 om 13:15di 12-05-2015 om 13:15

De voorlaatste speelronde zit er na Feyenoord-Vitesse van maandagavond op. De hoogste tijd dus om de beste spelers te benoemen. Vitesse is na de show in De Kuip hofleverancier.

Eloy Room (Vitesse)
Heeft Piet Velthuizen uit de goal verdrongen en liet in Rotterdam-Zuid nog maar eens zien waarom. Keepte goed en straalde rust uit. Aan de goal van Jens Toornstra kon hij niets doen.

Jerry St. Juste (sc Heerenveen)
Was tegen Go Ahead Eagles de baas achterin. Voor een pas achttienjarige verdediger is dat knap. Ook in de duels stond hij zijn mannetje.

Jan-Arie van der Heijden (Vitesse)
Van der Heijden had geen kind aan de Feyenoord-aanvallers en was maker van de belangrijke 0-2. Het wordt interessant om te zien of hij een stap hogerop aankan.

Jetro Willems (PSV)
Voor de verandering was hij eens niet aangever, maar afmaker. Was verantwoordelijk voor de tweede treffer van PSV.

Davy Pröpper (Vitesse)
Wat een rust, wat een souplesse. Marcel Brands zat op de tribune namens PSV. Ons advies: snel vastleggen. Pröpper gaf een voetbalshow weg in De Kuip.

Hakim Ziyech (FC Twente)
Als je drie assists in één wedstrijd geeft heb je je plekje afgedwongen in dit elftal. Ziyech was dit seizoen één van de weinig lichtpuntjes bij FC Twente en dat onderstreepte hij zondagmiddag nog maar eens.

Andrés Guardado (PSV)
Waar zou PSV zonder Guardado zijn geëindigd dit seizoen? Tegen Heracles Almelo speelde hij opnieuw uitstekend. De baas op het middenveld.

Jesus Corona (FC Twente)
Nog een Mexicaan in het Elftal van de Week. Corona maakte tegen FC Dordrecht namelijk een prima indruk en was voor twee treffers verantwoordelijk.

Tom van Weert (Excelsior)
Dertien doelpunten als spits van Excelsior is uitstekend. Tegen FC Utrecht prikte hij er weer twee binnen. Het goudhaantje van de Kralingers.

Valeri Kazaishvili (Vitesse)
Was met een schitterende uithaal verantwoordelijk voor de 0-1 tegen Feyenoord. Alleen voor dat doelpunt zou hij de plek al verdienen, maar hij speelde bovendien uitstekend.

Viktor Fischer (Ajax)
Speelde al een paar keer mee met de Amsterdammers, maar scoren bewaarde hij tot zondag tegen SC Cambuur. De Deen prikte er zelfs twee achter doelman Leonard Nienhuis.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws