Zware blessure na 'vieze dingetjes onder de douche': Toch nog beroemd geworden
Pikant incident leverde zware blessure op

Zware blessure na 'vieze dingetjes onder de douche': "Toch nog beroemd geworden"

14-05-2015 15:25
4

Eldridge Rojer (31) speelde in zijn loopbaan voor Vitesse, Excelsior, PEC Zwolle en FC Emmen. De voormalig aanvaller nam in 2013 afscheid van het profvoetbal, maar wordt sindsdien nog regelmatig herinnerd aan een pikant incident uit het verleden.

Rojer stond in 2008 onder contract bij Excelsior toen hij herstellende was van een kruisbandblessure. "Omdat ik sterke bovenbenen had, hoefde ik niet geopereerd te worden. Toen ik vieze dingetjes aan het doen was in de badkamer, sloeg de knie op slot. Ik belde de verzorger om te vertellen wat er aan de hand was", legt hij uit aan Voetbal International. 

"Vlak daarna belde een journalist hem om te vragen hoe het met mijn blessure was. De verzorger adviseerde hem om het aan mij zelf te vragen en toen kon ik het niet meer stilhouden. Ach, ben ik toch nog beroemd geworden..."

De blessure die Rojer opliep tijdens de vrijpartij met zijn vriendin, kostte hem uiteindelijk een revalidatieperiode van ongeveer acht maanden. Inmiddels is hij actief als jeudtrainer van Vitesse.