'Real Madrid plant ontslag Ancelotti en gaat voor succescoach in Duitsland'
Real Madrid werd woensdagavond uitgeschakeld in de Champions League

'Real Madrid plant ontslag Ancelotti en gaat voor succescoach in Duitsland'

15-05-2015 12:45

Real Madrid wil snel maatregelen treffen na de uitschakeling in de Champions League afgelopen woensdag. De Spaanse grootmacht is direct na de halve finale-wedstrijd tegen Juventus naar Dortmund gevlogen om te praten met Jurgen Klopp.

Volgens het Spaanse Soy Madridista moet de scheidend trainer van Dortmund de opvolger worden van Carlo Ancelotti. De Italiaanse oefenmeester hoopt echter dat de clubleiding hem de kans geeft zich volgend seizoen te revancheren voor het mislopen van de prijzen. Naast de uitschakeling in het kampioenenbal, is ook de landstitel in Spanje ver weg. De achterstand op koploper FC Barcelona is met nog twee duels te gaan, vier punten.

Klopp werd met Dortmund kampioen van Duitsland en haalde met de Bundesliga-ploeg de finale van de Champions League. Daarin was Bayern München, dankzij een late goal van Arjen Robben, vorig jaar met 2-1 te sterk. Klopp liet eerder al weten na dit seizoen te  vertrekken bij BVB. Een overgang naar de Premier League lag voor de hand, maar nu Real Madrid zich lijkt te melden voor zijn handtekening, liggen ineens alle opties weer open.