'Van Gaal nog lang niet klaar: na Pogba verschijnt Bayern-spelbepaler op de radar'
Ook Borussia Dortmund heeft interessante opties voor United

'Van Gaal nog lang niet klaar: na Pogba verschijnt Bayern-spelbepaler op de radar'

17-05-2015 08:33
1

Manchester United is flink bezig met het versterken van de selectie. Volgend seizoen wil de ploeg van trainer Louis van Gaal hoe dan ook meestrijden om de titel. Nu wordt Bayern München-allrounder Thomas Müller in verband gebracht met de Engelsen.

Volgens The Independent, een Engelse tabloid, zijn de onderhandelingen reeds begonnen. Mocht de interesse van Manchester United concretere vormen aannemen, dan zal het diep in de portemonnee moeten tasten. Volgens eerdergenoemd medium moet de 25-jarige Duitser, die vorige zomer het WK won, ruim vijftig miljoen euro opbrengen. Dat is een kwart van het beoogde budget van United, dat volgens The Guardian een slordige tweehonderd miljoen te besteden heeft.

Eerder werd Memphis Depay al naar Old Trafford gehaald, maar Van Gaal is nog lang niet klaar met winkelen. Ook de mogelijkheden om Juventus-ster Paul Pogba terug naar Manchester te halen worden bekeken. Daarnaast worden ook Borussia Dortmund-middenvelder Ilkay Gündogan en Juventus-smaakmaker Arturo Vidal genoemd als mogelijke versterkingen en lijkt de komst van Mats Hummels (Borussia Dortmund) slechts een kwestie van tijd.