Dubieuze rol bij doelpunt Sneijder: 'Vertrouw mijn teamgenoten voor duizend procent'
Galatasaray won met 1-0

Dubieuze rol bij doelpunt Sneijder: 'Vertrouw mijn teamgenoten voor duizend procent'

17-05-2015 08:56
3

Wesley Sneijder stevent in Turkije hard af op de landstitel. Zaterdagavond maakte de middenvelder de winnende treffer tegen Genclerbirligi. Na afloop was de doelman van de tegenpartij de pineut, al neemt Mustafa El Kabir het voor hem op.

Op het beeldfragment hieronder is te zien hoe de doelman in de 67e minuut reageert op het op het oog houdbare schot van Sneijder. Op social media werd direct gesuggereerd dat Ferhat Kaplan, zoals de sluitpost heet, omgekocht is. Moestafa El Kabir, oud-speler van NEC en ploeggenoot van Kaplan, springt voor hem in de bres.

'Een ongelukkig verlies tegen Galatasaray, vandaag. Voor de duidelijkheid: Ik vertrouw mijn teamgenoten voor duizend procent. Gefeliciteerd Galatasaray. Volgende week een nieuwe wedstrijd', luidde de tweet van de 26-jarige aanvaller, die overigens de hele wedstrijd meespeelde.

Dankzij de driepunter heeft Galatasaray 73 punten, zes meer dan aartsrivaal Fenerbahçe en zeven meer dan Besiktas. Beide ploegen komen de 32 speelronde nog in actie.

Unfortunate loss against Gala today. Just to be clear... I trust my teammates 1000%. Congratz Gala. New game next week.

— Moestafa El Kabir (@Elkabir88) 16 mei 2015