United-legende bewierookt concurrent Depay en spreekt twijfels over PSV'er uit
Memphis Depay speelde tegen ADO zijn laatste wedstrijd voor PSV

United-legende bewierookt concurrent Depay en spreekt twijfels over PSV'er uit

18-05-2015 12:57
5

Gary Neville weet niet zo zeker of iedereen er wel goed aan doet om de transfer van Memphis Depay naar Manchester United een toptransfer te noemen. De clublegende van United heeft zijn twijfels over de PSV'er en heeft meer op met een concurrent.

"Ik denk dat Depay een opwindende speler is, maar er zijn nog zoveel obstakels te nemen om te kunnen beslissen of hij echt zo'n grote speler is als gezegd wordt", zegt Neville tegen Sky Sports. "We moeten afwachten of hij de real deal is. Hij moet zich nog aanpassen aan het land en hij komt in een compleet nieuwe omgeving terecht. Het zal anders voor hem zijn maar dat is niet anders voor welke nieuwe speler dan ook."

Neville is meer te spreken over Angel Di Maria. De Argentijnse vleugelspeler moet komend seizoen mogelijk concurreren met de Nederlander om een plek in de basis van trainer Louis van Gaal. "Ik geloof in hem als een speler. We hebben hem al een tijdje in actie gezien bij Real Madrid en daar kon je al zien dat hij uitstekend presteert op topniveau."