'Feyenoord schakelt snel en bindt vervanger van Boulahrouz voor twee jaar'
Verdediger verlengt bij Feyenoord

'Feyenoord schakelt snel en bindt vervanger van Boulahrouz voor twee jaar'

20-05-2015 12:58
1

Feyenoord heeft het contract van Wessel Dammers met twee jaar verlengd. Het talent uit eigen opleiding wordt komend seizoen waarschijnlijk de vervanger van de transfervrije Khalid Boulahrouz.

Het Algemeen Dagblad maakt woensdagmiddag melding van het nieuws uit Rotterdam-Zuid. Dammers, die als aanvaller werd omgeturnd tot verdediger, wacht nog op zijn officiële Eredivisie-debuut in de hoofdmacht.

Hij speelde wel al 23 minuten mee in het Europa League-duel van Feyenoord tegen Standard Luik. Ook is hij jeugdinternational bij Oranje Onder 19. Hij wordt genoemd als de vervanger van Khalid Boulahrouz, waar Feyenoord niet verder mee gaat. Dammers moet de plek achter Sven van Beek als rechter centrale verdediger in gaan vullen.

De twintigjarige speler zat wel al twee keer op de bank, maar kwam in de uitduels tegen zowel AZ als FC Dordrecht niet in actie. Dammers komt uit de jeugdopleiding van de Rotterdammers en speelde daarvoor bij de amateurclub Spirit, waar ook Stefan de Vrij zijn eerste wedstrijden speelde.