Ik heb Juventus afgewezen. Het is een mooie vagina, maar ik word er niet geil van
De bijnaam van Juventus is 'Oude Dame'

"Ik heb Juventus afgewezen. Het is een mooie vagina, maar ik word er niet geil van"

20-05-2015 14:24
2

Antonio Cassano heeft een opmerkelijke vergelijking gemaakt tussen Juventus en het vrouwelijk geslachtsdeel. De Italiaanse spits heeft naar eigen zeggen de topclub vier keer afgewezen, omdat hij er geen fijn gevoel bij kreeg.

Sterker nog: Cassano vindt Juventus 'een mooie vagina'. "Maar ik word er niet geil van", zegt de 32-jarige clubloze speler tegen een Italiaanse televisiezender. De oud-spits van onder meer Real Madrid nam in de Tiki-Taka-show geen blad voor de mond.

Wedden

Meer odds

In januari raakte hij clubloos nadat zijn contract bij Parma werd ontbonden. SIndsdien heeft Cassano alle tijd van de wereld. In januari was hij naar eigen zeggen op weg naar de Oude Dame, zoals de bijnaam van Juventus luidt, maar besloot de landskampioen te gaan voor Alessandro Matri.

Daarna deed Cassano zijn beklag over de speelwijze van Juventus. "Alle spelers lopen daar als soldaten in een rechte lijn. Dat is niks voor mij. Ik heb mijn vrijheid nodig dus ik zou niet echt passen in zo'n team als Juve."

Cassano was niet alleen maar negatief. Hij had ook lovende woorden over voor de twee beste spelers ter wereld: Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Hij vergeleek de sterspeler van Real Madrid met tennisser Rafael Nadal en Messi met Rger Federer. Daarmee vindt hij de Argentijn de beste speler ter wereld. Dat is ook niet verwonderlijk, Cassano heeft zijn zoon vernoemd naar Messi. Lionel Cassano werd in 2013 geboren.

"Leo is de beste voetballer ooit", prijst Cassano de ster van FC Barcelona aan Italia 1. Sommige mensen zeggen dat Diego Maradonna meer deed, maar toen waren het andere tijden. Messi is gewoonweg de beste en daarom heb ik mijn zoon naar hem vernoemd."