Grote liefde voor Ronaldo blijkt wederzijds: Hij kan mijn opvolger worden
Real-ster voorspelt gouden toekomst

Grote liefde voor Ronaldo blijkt wederzijds: "Hij kan mijn opvolger worden"

21-05-2015 10:18
2

Martin Odegaard heeft alle lof gekregen van Cristiano Ronaldo. De Portugese sterspeler van Real Madrid ziet in de zestienjarige Noor zijn mogelijk opvolger in de verre toekomst. Desondanks weet Real Madrid Castilla, de beloftenclub, niet altijd wat ze met de jongeling aanmoeten.

Odegaard kreeg vorige week nog de verwijten dat hij de titel had gekost van de talenten van de Spaanse grootmacht. De ploeg van het trainersduo Santiago Sanchez/Zinedine Zidane stond voor zijn komst op de gedeelde koppositie in de Segunda B, maar zakte ver weg sinds Odegaard in Madrid arriveerde. Hij zou de binding met zijn teamgenoten missen, omdat hij teveel gefocust is op meespelen bij de hoofdmacht. Daarnaast verdient hij voor een zestienjarige veel geld: 1,2 miljoen euro per jaar. 

Ronaldo ziet in de technisch begaafde Noor echter zijn mogelijke opvolger. "Hij heeft een gouden toekomst voor zich", zei Ronaldo tegen de Noorse krant Verdens Gang. "Hij heeft er goed aan gedaan om op jonge leeftijd naar ons te komen. Ooit kan hij mijn opvolger worden", sprak de Portugese aanvaller vol lof over het voormalige doelwit van Ajax, die mede voor Real Madrid koos omdat Ronaldo één van zijn grote voorbeelden is. "Martin heeft veel potentie."