Depay-mania aan andere kant van Noordzee: Genoeg betaald
"Gezien de transfersom ga ik ervan uit dat ik er meteen moet staan"

Depay-mania aan andere kant van Noordzee: "Genoeg betaald"

26-05-2015 18:38
2

Memphis Depay kan zijn borst natmaken. In Engeland zijn de verwachtingen gigantisch, nu zijn droomtransfer naar Manchester United op het punt van afronden staat.

De Oranje-international voelt zich naar eigen zeggen nog steeds PSV'er, maar kreeg al wel wat mee van de 'Depay-mania' aan de andere kant van de Noordzee. "Vooral bij de lancering van mijn nieuwe schoen eerder deze maand was er veel pers", vertelt hij aan Metro. "Ik had dat wel een beetje verwacht. Het is ook niet iets nieuws, want in Brazilië tijdens het WK was het ook hectisch."

De man van 32 miljoen euro vindt het niet gek dat het zo leeft in Engeland. "Ze hebben genoeg voor me betaald. Of ik met Van Gaal over mijn rol heb gehad? Dat is iets tussen de trainer en mij. Van Gaal is belangrijk voor mij. We kennen elkaar goed en we hadden een prima gesprek. Hij hoefde mij niet uit te leggen wat voor een club United is. Het is één van de grootste clubs ter wereld."

"Gezien de transfersom ga ik ervan uit dat ik er meteen moet staan", besluit Depay. "Ze hebben aardig wat voor me betaald. Ik wil gelijk starten en ik voel dat ik daar klaar voor ben. Ik zou niet weten waarom ik rustig gebracht moet worden.”