'Dankbare Boulahrouz vertrekt bij Feyenoord en overweegt serieus rentree'
"We bespreken in principe geen transfers in de pers"

'Dankbare Boulahrouz vertrekt bij Feyenoord en overweegt serieus rentree'

29-05-2015 14:10
2

De kans is groot dat Khalid Boulahrouz nog een jaartje vastplakt aan zijn carrière. De routinier (33) vertrekt in de zomer bij Feyenoord en gaat wellicht terug naar Denemarken.

Het Deense Tipsbladet claimt dat Boulahrouz een rentree in de Superligaen serieus overweegt. Het is niet bekend welke clubs concreet zijn. "We bespreken in principe geen transfers in de pers", laat het management van Boulahrouz in een korte reactie weten.

Wedden

Meer odds

De oud-international van het Nederlands elftal speelde voor zijn vertrek naar Feyenoord een jaar bij Bröndby. In dienst van de Deense topclub liet hij een uitstekende indruk achter.

Van het goede spel dat hij in Denemarken liet zien, was echter geen sprake in De Kuip. Boulahrouz kende een valse start met een eigen doelpunt in de Champions League-voorronde tegen Besiktas, werd geteisterd door blessureleed en kon nauwelijks op speelminuten rekenen.

Boulahrouz bedankte vrijdagochtend de fans van Feyenoord op Instagram. 'Ik wil graag alle supporters bedanken voor jullie steun dit seizoen. Aan iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt, hoop dat jullie mooie tijden gaan beleven en succesvolle jaren tegemoet gaan met Feyenoord!'