Liverpool zet geheim wapen in om begeerde topspits van 42 miljoen in te lijven
"Ik heb hem de voorbije dagen nog niet gesproken"

Liverpool zet geheim wapen in om begeerde topspits van 42 miljoen in te lijven

30-05-2015 18:27

Liverpool heeft alle pijlen gericht op het binnenhalen van Christian Benteke. De Belgische spits van Aston Villa moet The Reds van aanvallende impulsen voorzien. Simon Mignolet, keeper van Liverpool, wil zijn club graag helpen om zijn landgenoot te verleiden.

Volgend seizoen krijgt Mignolet bij Liverpool sowieso gezelschap van een andere landgenoot, Divock Origi. Hij komt over van OSC Lille. "Het is leuk dat er sowieso een tweede Belg zal bijkomen. Ik ga mijn best doen om Divock wegwijs te maken in de stad", aldus Mignolet, die mogelijk als geheime wapen kan dienen om ook Benteke over te halen.

"Ik heb Christian de voorbije dagen nog niet gesproken, maar heb wel de geruchten gevolgd via de media. We gaan niet belachelijk doen. Natuurlijk ga ik hem vragen hoe de vork in de steel zit en natuurlijk ga ik met hem spreken over Liverpool. Het zou leuk zijn om volgend seizoen met drie Belgen bij Liverpool te spelen", verwijst Mignolet tegenover Big Si naar een mogelijke transfer van Benteke. Liverpool wil 42 miljoen euro neertellen voor Benteke.