Bezem door ploeg na 'misselijke' wanprestatie: toekomst Oranje-verdediger ongewis
'We hebben een verliezersmentaliteit'

Bezem door ploeg na 'misselijke' wanprestatie: toekomst Oranje-verdediger ongewis

31-05-2015 12:57
2

Aston Villa werd zaterdag helemaal zoekgetikt door Arsenal in de finale van de FA Cup (4-0). Villa-manager Tim Sherwood erkende dat de ploeg van Arsène Wenger 'veel te goed' was voor zijn elftal. Een grote renovatie van de selectie is op komst in Birmingham. 

"Arsenal was gewoon te goed, ere wie ere toekomt", sprak Sherwood (foto) na afloop van de finale. "Ze hebben enkele wereldspelers die ons vandaag de das om hebben gedaan. Zo simpel is het. We dachten vooraf nog dat we konden winnen, maar dat heeft er helaas geen moment ingezeten."

Wedden

Meer odds

"Ik ben gewoon misselijk geworden van deze wedstrijd. Wij hadden jammer genoeg onze dag niet, maar we komen terug, dat beloof ik", verwees de voormalig Tottenham Hotspur-manager naar de toekomst. Sherwood verklaarde tegenover de aanwezige pers dat de selectie van Villa een 'verliezersmentaliteit' heeft en dat er de nodige mutaties op komst zijn. 

Ron Vlaar zou één van de spelers kunnen zijn die vertrekt bij de club. Het contract van de Oranje-international loopt af, al overweegt Vlaar nog wel om bij te tekenen. Voor dure krachten als onder meer Shay Given, Alan Hutton, Joe Cole en Darren Bent lijkt er sowieso géén toekomst meer te zijn op Villa Park.