Vertonghen zet in op langer verblijf en geeft Tottenham Hotspur gratis tip
'Denk wel dat ik blijf'

Vertonghen zet in op langer verblijf en geeft Tottenham Hotspur gratis tip

04-06-2015 18:14
1

Jan Vertonghen lijkt te blijven bij Tottenham Hotspur. De geruchten omtrent zijn persoon namen toe, maar de 28-jarige mandekker wil daar niets van weten. Daarnaast geeft hij zijn club een gratis tip.

Onder meer Napoli leek te hengelen naar zijn diensten. "Maar ik denk dat ik wel blijf. Dat is een van die typische geruchten die elke zomer de ronde doen. Er is geen sprake van dat ik wegga", zegt hij tegen Het Nieuwsblad.

Zijn contract loopt in de zomer van 2016 af. Mocht hij daadwerkelijk blijven, dan start de ex-Ajacied met zijn vierde seizoen in Londen. Naar verluidt is Tottenham Hotspur ook bereid om Vertonghen langer vast te leggen. Destijds is er een optie van twee extra seizoenen opgenomen in zijn contract.

Vertonghen, die in het verleden bij onder meer Ajax speelde, hoopt dat de Spurs alles in het werk stellen om doelman Hugo Lloris te behouden. "Het is een geweldige jongen, een goede captain, een fantastische doelman. Kortom, hij is briljant voor ons. Als je als club wilt groeien, moet je spelers als Lloris behouden", zegt hij tegen Sky Sports.