NAC Breda zet zes spelers in de etalage: Allemaal hun potentie niet laten zien

NAC Breda zet zes spelers in de etalage: "Allemaal hun potentie niet laten zien"

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2015 om 09:15vr 05-06-2015 om 09:15

NAC Breda heeft zes spelers in de etalage gezet om komende zomer verkocht te worden. De Brabantse club moet bezuinigen om volgend seizoen in de Jupiler League te kunnen spelen. Naast Adnane Tighadouini, die in de belangstelling staat van diverse clubs, zijn dat vooral aanvallers en middenvelders.

Het spelersbudget valt in Breda lager uit dan gedacht. De eerste voorspelling was dat er 2,6 miljoen euro zou overblijven. Na een snelle herberekening moet NAC het volgend seizoen doen met een budget tussen de anderhalf en twee miljoen euro.

Daarom hoopt trainer en technisch directeur Robert Maaskant dat in ieder geval Tighadouini veel geld oplevert. "Van al het geld dat we binnen krijgen bij transfers, willen we een flink deel gebruiken voor het spelersbudget", zegt Maaskant tegen BN/De Stem.

Volgens NAC hebben drie buitenlandse club interesse in de vleugelspeler. Naast het Italiaanse Udinese zijn er nog twee buitenlandse clubs concreet. "Met het geld van Tighadouini hopen we het budget op te krikken richting de 2,5 en misschien wel 3 miljoen euro."

Naast Tighadouini mogen ook Mats Seuntjens, Uros Matic, Joeri de Kamps, Erik Falkenburg en Jeffrey Sarpong uitkijken naar een transfer. "Zij hebben allemaal potentieel, maar dat hebben ze afgelopen seizoen niet laten zien. Zij komen dus voor een verkoop in aanmerking."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws