'Concurrentie op komst voor Depay: United betaalt 50 miljoen voor supertalent'
Lazio-ster brak afgelopen seizoen door

'Concurrentie op komst voor Depay: United betaalt 50 miljoen voor supertalent'

07-06-2015 16:08
4

De aanvalslinie van Manchester United gaat deze zomer flink op de schop. De Engelse grootmacht verzekerde zich al van de diensten van Memphis Depay, heeft ook een nieuwe spits op het oog en wil als klap op de vuurpijl ook SS Lazio-aanvaller Felipe Anderson naar Old Trafford halen. 

De Daily Star schrijft dit weekend dat de 22-jarige Braziliaan afgelopen seizoen diverse malen is bekeken door scouts van United. Anderson verlengde dit jaar nog zijn contract bij de Romeinse club met vijf jaar en zou een prijskaartje hebben van liefst vijftig miljoen euro. Van Gaal heeft echter een ongekend groot transferbudget tot zijn beschikking. United wil alle remmen losgooien om komend seizoen weer kampioen van Engeland te worden. 

Anderson, die ook genoemd wordt bij Barcelona, Chelsea en Manchester City, kan zowel op de flanken als achter de spits operen. Afgelopen seizoen brak de talentvolle dribbelaar definitief door bij Lazio, dat op de derde plaats in de Serie A eindigde en zo een ticket voor de Champions League afdwong. Saillant detail: United-aanvaller Robin van Persie wordt juist al enkele dagen in verband gebracht met een transfer naar Rome